Sígueme en Facebook Sígueme en Google+ Sígueme en Facebook Sígueme en Facebook

lunes, 16 de febrero de 2015

La casa de Pilar Moragues, Ca la Pilar, que va ser construïda el 1917 en la nostra Pineda del Remolar i projectada per un dels arquitectes més importants del modernisme Català, Josep Puig i Cadafalch, ha estat  escollida, amb d’altres  cinc importants edificis que formen part del patrimoni arquitectònic i històric català, per  un grup d’estudiosos de la Comissió de Patrimoni del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per realitzar un estudi singular sobre eficiència energètica en edificis històrics.

Per conèixer amb precisió el comportament d’aquests edificis d’interès històric de diverses èpoques, davant les oscil·lacions de la temperatura exterior, han col·locat sensors als murs, fluxòmetres, per comprovar el nivell d’aïllament mitjançant un sistema informàtic.

De moment les dades diuen que “encara que la temperatura ambient exterior pugi molt, la del mur es manté constant i la temperatura interior també”. Està resultant, doncs, que l’arquitectura modernista, a més de ser preciosa, té molt de sostenible.
Categories: ,

0 comentarios:

Publicar un comentario